Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@07:40:41 GMT

عملیاتی شدن سامانه های ساتنا، پایا و استعلام شبا

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۳۳۲۰

عملیاتی شدن سامانه های ساتنا، پایا و استعلام شبا

سرپرست معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مهر اقتصاد گفت: عضویت بانک مهر اقتصاد در سامانه های ساتنا، پایا و استعلام شبا از تاریخ 1399/02/30 عملیاتی گردید.

 

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز؛ احمد حقی _ سرپرست معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک_ در آستانه عملیاتی شدن عضویت بانک مهر اقتصاد در سامانه های حاکمیتی تحت نظارت بانک مرکزی، گفت: با انجام موفقیت آمیز تستهای مرتبط و مورد نیاز برای پیوستن به سامانه های ساتنا، پایا و استعلام شبا، از تاریخ 1399/02/30مشتریان، ذینفعان و عموم هموطنان عزیز می توانند برای انجام نقل و انتقالات مالی از خدمات این سامانه ها بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در مورد سرویس ساتنا اظهار داشت: مشتریان از این پس می توانند با بهره مندی از این سامانه، به جای دریافت وجه نقد از شعب و یا اخذ چک بین بانکی، مبلغ مورد نظر خود را بدون پرداخت کارمزد و با استفاده از سامانه ساتنا به شعب سایر بانک‌ها انتقال دهند.

 

حقی در تکمیل سخنان خود در زمینه سرویس ساتنا اظهار داشت: ساتنا امکانی الکترونیکی و یا کتبی است که به واسطه آن پردازش و تسویه تراکنش‌های بین بانکی و دستور پرداخت‌های مبالغ بالای 150/000/000 ریال را به صورت آنی، انفرادی، در زمان مورد درخواست، با امنیت بالا و بدون پرداخت کارمزد به حساب مورد نظر در هر بانکی برای مشتریان میسر می سازد.

 

سرپرست معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات در مورد سامانه های حاکمیتی تحت نظارت بانک مرکزی تصریح کرد: این سامانه ها تمامی سرویس هایی که توسط بانک مرکزی برای ارائه خدمات به مشتریان به شبکه بانکی ارائه می شود از جمله شتاب، ساتنا، پایا، چکاوک، استعلام چک و تسهیلات و غیره را شامل می شود که پس از این مرحله به سرعت در بانک مهر اقتصاد فعال می شود.

 

وی با اشاره به مراحل طی شده جهت اخذ مجوزهای مربوطه خاطرنشان کرد: براساس توافقات صورت گرفته جهت ارتباط بانک مهراقتصاد به سامانه های حاکمیتی طبق نظر مساعد مدیریت محترم بانک سپه مقرر گردید، بانک مهر اقتصاد با Bin و Bic مستقل به سامانه ها مرتبط شده و خدمت بگیرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز بانک مهر اقتصاد سامانه ساتنا بانک مرکزی کرونا بانک مهر اقتصاد سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۳۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت

به گزارش تابناک به نقل از مس پرس، حسین مدرس خیابانی عصر امروز در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

وی یکی از مهمترین چالش های موجود بر سر راه پروژه ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه ها شد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالاهای مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه های توسعه ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه دکتر مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟